Swirl Swirl

Ville Merula

Odmorite se u komfornom prostoru
okruženom istarskom prirodom

Nezaboravan odmor očekuje Vas na ovom prostranom imanju nadahnutom prošlošću i stilom s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev. Imanje Villa Merula proteže se na površini od 3.200 m² i sastoji se od dvije vile, svaka sa zasebnim vrtom zaštićenim od pogleda i s privatnim bazenom.

Dvije kuće na brežuljku koje Vam pružaju potpunu privatnost i nude nešto za sva osjetila - pogled prema pučini, otocima i beskraju, miris aromatičnih biljaka, lavande i soli u zraku. Navečer, uz zvuk cvrčaka i čašu vina pod zvjezdanim nebom, uživajte u pogledu na svjetla ribarskih brodica i otoka. Zar to ne zvuči savršeno?

Villa

Merula

 • 130m²

  Površina

 • 50m²

  Grijani bazen

 • 6

  Osoba

Villa Merula je imanje koje je do detalja osmišljeno kako bi vam pružilo vrhunski sadržaj gdje su elegancija i komfor na prvom mjestu. Slikovito je uronjena u mediteransko okruženje, na ograđenoj i uređenoj cestici površine 1900 m².

Saznajte više

Villa

Primela

 • 180m²

  Površina

 • 50m²

  Grijani bazen

 • 8

  Osoba

Villa Primela osvaja svojim šarmom i prekrasnim pogledom na more i otoke. Izgrađena je koncem 19. stoljeća, a proteklih godina je pažljivo obnovljena i opremljena od strane vlasnika, kako bi omogućila odmor i potpuni komfor najzahtjevnijim gostima.

Saznajte više
Opuštajući odmor

Opuštajući odmor

Ukoliko čeznete za odmorom u kojem ćete zaboraviti na sve brige i opustiti svoje tijelo i um, ville Merula pravo je mjesto za vas. Započnite dan s opuštajućim pogledom, omamljeni mirisima mora i šume, nastavite ga uz bazen ili u parku, lagano pijuckajući mirisnu kavu ili čaj na jednoj od terasa, uživajte u roštiljanju i druženju.  Savršen dan ispratite uz čašu vina, voljene osobe i romantična svijetla na moru dok vam cvrčci i povjetarac priređuju glazbenu poslasticu. Odmor u vilama Merula odličan je izbor ako želite opustiti cijeli organizam i napuniti baterije.

Swirl
Otkrivanje okolice

Otkrivanje okolice

Na samo par minuta vožnje od vila okupajte se u kristalno čistom moru na plažama označenima nizom plavih zastava koje jamče kvalitetu. Posegnite malo dalje i istražite raznovrstan sadržaj kojeg vam može ponuditi samo Istra - vinske ceste, riblje tržnice, renomirani restorani. Želite još više? Krenite na sjever, uspnite se na neko od brojnih brdašca i uživajte u pogledu na vinograde i šume prepune tartufa, upoznajte gradove poput Motovuna, Livada i Završja, bajkovita mjesta koja skrivaju posebne, mirisne gastronomske i druge tajne.

 

Saznajte više  »
Swirl
Aktivan odmor

Aktivan odmor

Volite sunce i more, ali tražite više jer svoj odmor želite provesti u pokretu? Ville Merula nudi vam pregršt mogućnosti – od prekrasnog bazena ispred villa, do pješačkih i biciklističkih staza u neposrednoj blizini, a sve to na samo nekoliko minuta vožnje od prekrasnih plaža. Upoznajte dobro označene i ponekad izazovne biciklističke staze diljem regije, istražite istarske plaže i skrivene uvale morskim putem. Ili pak zaronite u Jadran i upoznajte morske dubine. Ako ste sportski tip, Rabac vam nudi terene za veliki broj sportova, od tenisa do nogometa pa sve do boćanja.

 

Saznajte više  »
Swirl
Decor

Kako do nas

Ville Merula nalazi se u srcu mjesta Mali Kosi u Istri, na dva odvojena i zatvorena imanja koja Vam omogućava privatnost i slobodu, uz pogled na prekrasno plavo more i otoke.

Od grada Labina u Istri do obju villa ima svega sedam kilometara. Cesta vas vodi kroz mirisne mediteranske šume i polja prepuna ljekovitog i samoniklog jestivog bilja. Polako ali sigurno penjete se lagano uzbrdo i baš kad pomislite da cesta nema kraja, dođete do čistine, pogled vam luta u svim smjerovima i ne možete se nadiviti pogledu. Doći do Malih Kosi samo je po sebi mala avantura, savršen početak opuštajućeg odmora.

Provedite odmor za pamćenje u stilskim uređenima vilama s pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke koji će vam ostaviti trag u srcu i pozvati vas da se vratite.
Logo Villas Merula
  Ripenda, Mali Kosi 1
52220 Labin
Istra, Hrvatska
  +49 (0)172 856 5657
  info@villas-merula.com

Ripenda, Mali Kosi 1
52220 Labin
Istra, Hrvatska
+49 (0)172 856 5657
info@villas-merula.com

Turističke zajednice
Labin Rabac
Istra