Old Picture

O nama


Obitelj Aničić

Vila Merula i Vila Primela nalaze se na zemlji naših predaka, naših dragih nonića koji su generacijama živjeli od mora i od zemlje, a i mi smo oduvijek znali da ćemo se ovdje vratiti. Pomorci, vinogradari i zemljoradnici – svojim su trudom oblikovali ovaj kraj i sagradili ovo mjesto. Ostavili su neizbrisiv trag i obilježili gostoljubivošću i toplinom ovo mjesto i nas. Od malih nogu sačuvala sam uspomene na igru u vinogradu, okuse domaće hrane, pjesmu i folklor ovog kraja, ljubav prema moru, mir i ljepotu, gostoljubivost ljudi ovog kraja.

Uvijek živa i nepobitna veza sa djedovima potaknula me da velikim entuzijazmom obnovim i dovršim obnovu dviju kuća. Želimo vam iskazati gostoljubivost i biti dobri domaćini, pričati vam o ljepoti našeg kraja.

Lavanda

Budite naši gosti, dođite i osjetite čari lavande, smilja, biljnog bogatstva Mediterana. Šećite putovima naših starih, istražujte skrivene uvale, udahnite ljekovitost bilja koje vas okružuje, slušajte pjesmu cvrčaka, zauvijek pamtite ovaj odmor. Blaga mediteranska klima privlači posjetitelje tijekom cijele godine.

Tijekom Vašeg boravka u Villama Merula naše osoblje i mi osobno stojimo Vam na raspolaganju kako bi vaše želje i potrebe u svakom trenutku bile zadovoljene.

Provedite odmor za pamćenje u stilskim uređenima vilama s pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke koji će vam ostaviti trag u srcu i pozvati vas da se vratite.
Logo Villas Merula
  Ripenda, Mali Kosi 1
52220 Labin
Istra, Hrvatska
  +49 (0)172 856 5657
  info@villas-merula.com

Ripenda, Mali Kosi 1
52220 Labin
Istra, Hrvatska
+49 (0)172 856 5657
info@villas-merula.com

Turističke zajednice
Labin Rabac
Istra